fysiotherapie in Wageningen
revalidatie na operatie
manuele therapie Wageningen
fysiotherapie in Wageningen

Pijn in de rug verhelpen met Fysiotherapie Vis in Wageningen

Fysiotherapie in Wageningen voor rugpijn

Heb je pijn in je rug en ben je woonachtig in Wageningen? Dan ben je bij Fysiotherapie Vis aan het juiste adres. Wij behandelen al jaren mensen met rugproblemen in Wageningen en omstreken. Neem contact op voor een afspraak met een van hun ervaren fysiotherapeuten of manueel therapeuten.

Behandeling van rugpijn in Wageningen 
Heb je pijn in je rug en is Wageningen je woonplaats? Dan kun je terecht bij een van de manueel therapeuten van Fysiotherapie Vis. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die een extra opleiding tot manueel therapeut heeft gevolgd. Hij of zij is gespecialiseerd in het optimaal laten functioneren van gewrichten en het verbeteren van houding en beweging. Zij zijn daardoor ook experts in de behandeling van rugklachten.

Rugklachten
Rugklachten kunnen erg vervelend zijn en je dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden doordat je je normale activiteiten niet meer goed kunt uitvoeren. Veel mensen hebben rugklachten. De pijn kan hoog in de rug zitten, al dan niet in combinatie met pijn in de nek, schouders, ribben en borstkas. Andere mensen hebben juist pijn laag in de rug, die bij sommigen van hen ook uitstraalt naar de benen. 

Fysiotherapie voor rugproblemen in Wageningen
Ongeacht de soort rugpijn kun je prima behandeld worden door een van de manueel therapeuten van Fysiotherapie Vis in Wageningen. Je bent snel van je rugklachten af en leert hoe je nieuwe rugproblemen voortaan kunt voorkomen.